ridekálmán

Egy szerelő naplója

Egy szerelő naplója

Látogatás a bringás Gargantulán.

2016. október 26. - Kálmán Rácz

Különleges helyen jártunk okt 21-23 között. Földi űrutazásunk célja a nép által csak Bécsnek nevezett városka volt, melyen belül rátaláltunk a bringás Gargantulára. Valami szuper üzemanyagot pumpálhattam a Roverbe hogy ilyen 5 dimenziós térbe repített minket.  Eredeti tervek szerint az első Bécsi éjszakai bike polo tornára indultunk, amit a kedves, lelkes és felettébb pontos bécsi szervező barátaink a Wiener Fahrradschau keretein belül rendeztek meg.

Mivel a kiállításon telt ház volt várható, így ez nagyon jó alkalom arra, hogy a nagyközönség közelebbről is megismerje a bike polo sportágat. A polon kívül Cyclocross, pumptrack, Brompton világkupa, Strava rajzoló kiállítás, BMX flatland bemutató volt megtekinthető, kipróbálható, hazavihető. Látogatóbarát móka volt a legjavából, gratuláció a szervezőknek.

Nagylevegővel megérkeztünk a vásárcsarnok területére és a regisztráció után célba vettük a pályát. Ehhez keresztül kellett baktatni a bringakiállítás területén. Fényes nappal volt, mégis álomszerű érzés fogott el. Úgy éreztem jó helyen vagyok. A szemem már hozzászokott a Bringaexpok látványához, de ebből a sokadalomból mégis valami nagyon hívogató és izgalmas érzés áradt.

Izgalmas, lélekkel épített bicajok, ahol láthatóan a büdzsé lefaragása nem volt szempont. Jó érzéssel töltött el, hogy ugyanazzal a szemlélettel találkoztam, mint amilyennel a Strike Bike bicajok konstruálva lettek és amilyennel az üzletemben a vásárlókhoz hozzáállok. A minőségi termékekre való fókuszálás, egyben a tisztelet jele is, ami a legalapvetőbb emberi tulajdonság kell hogy legyen.

A kiállítás legjellemzőbb karakterei:

bordásszíj hajtású,  egysebesség, agyváltós, tárcsafékes, minimál dizájn, elegancia, világutazó, piacrajárós, betmenbike, zsebbicikli. pattogatottkukoricaillat, ridersimogató

nyálcsori itt

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ridekalman.blog.hu/api/trackback/id/tr6511835785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stupid 2016.10.28. 09:36:18

Bakker! Ilyen rém f.s fotókkal tönkrevágni ezt a cikket...

Kálmán Rácz 2016.10.28. 10:10:16

Kedves hozzászólónak igaza van. Utólag is elnézést a rossz minőségű fotókért. Ez a technika állt rendelkezésemre, de így egy kicsit dolgozhat a fantáziánk is.
süti beállítások módosítása