ridekálmán

Egy szerelő naplója

Egy szerelő naplója

Bemutakozik a RideKálmán.blog.hu YEEE

2015. október 03. - Kálmán Rácz

A nevem Rácz Kálmán, jelenleg a Pajtás bicikliboltban javítom a Hajtás-Pajtás futárok bringáját és mindenkiét aki betér hozzánk. A bátyám hatására 10 évesen kezdtem el szétszedni majd 15 évesen össze is rakni bringákat. Hivatásként Kb 1995-től kisebb megszakításokkal bringákat szerelek, ezen kívül a debreceni Critical Mass bicajos mozgalom egyik létrehozója is vagyok, így elmondhatom hogy a pult mindkét oldaláról volt szerencsém megismerni a bicajosok problémáit. A BBM egyik adománygyűjtő rendezvényén, a Bike N Nite-on fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy létrehozom saját blogomat, ezzel részben segítve a Maffia munkáját is.

team.jpg

morekaja.jpg

579357_403819812991456_915689627_n.jpg
Baromi sok letekert kilométer, sok sok megoldott problémával a hátam mögött a úgy gondoltam, hogy legyen egy fórum, amin keresztül tapasztalataimat megoszthatom és segítséget nyújthatok neked, hogy a felesleges szívásokat elkerülve, csak a bicajozás okozta kellemes élményben legyen részed. Mindenre ki fogunk térni, kezdve a bringa választástól, a legfontosabb karbantartási praktikákig, alkatrészválasztásig és egyéb praktikákig, amivel a kerekezők életét könnyebbé tehetem. Ennyi rizsa elég is, vágjunk bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://ridekalman.blog.hu/api/trackback/id/tr217887486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása